Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

fredag 30 september 2011

Badrumstavla........................

Tycker det är härligt att man kan ha posters, bilder och tavlor till och med i badrummet. När jag var liten så hade man tavlor i finrummet mest tror jag. Men nu inreder vi precis överallt och det är så fint tycker jag. När vi tänker kring alla miljöer i hemmet - att det ska vara trivsamt överallt!
Och när någon hittar den röda tråden i sitt sätt att inreda så ger det en så skön känsla. Kan nästan vara i vilken stil som helst om man tänker helhet.


Hemma hos oss så tänker jag för fullt, jag lovar..................
Men vi har en hel del att jobba med i många av rummen. Men så småningom kanske till och med snart så ska vi sätta igång. Ett rum i taget ska bli uppdaterat - vi ska bara bestämma vad vi ska börja med, hmmmmmm. 

Nu ska vi mysa fredag för resten av helgen är vi på träningsläger med vår Lillen och storasyster har sällskap av en kompis i helgen så hon har det bra också!
En riktigt trevlig och skön helg önskar jag er alla!

2 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Finfint i badrummet!
Har inte själv några tavlor där, men man vet aldrig. Jättesnyggt kakel och helheten svart och vitt gilar jag.
Ha en skön helg!

Kram Helena

Annelie sa...

Gokväll min rara vän,jag får dina fina kommentarer...:)) Å jag är så tacksam för all den värme jag får här i bloggvärlden..En jättebamsekram till dig å en puss på kinden..