Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

söndag 2 oktober 2011

Mer badrum.........................


Tänkte visa lite mer av vårt badrum. Igår gav jag en liten kik på tavlan och idag bjuder jag på några fler bilder.


Vi valde svart, vitt och silver när vi renoverade och det är vi jättenöjda med. För nu kan vi byta accentfärger precis som vi vill.

Men vi ångrar en sak, vi har svart golv som verkligen är supersnyggt, men vi har så mycket kalk i vårt vatten där vi bor så vi funderar på att byta golvet. Känns inte så kul vare sig pengamässigt eller arbetsmässig. Men det är verkligen jättesvårt att hålla golver svart, det blir lite grå/vit dassig och det ser inte fräscht ut.
Men vi får se hur vi gör?Idag är Lillen och Herr Lo på träningsläger där han får träffa och träna med Os och Vm mästare i Judo och det är stort när man är tolv!
Jag och Storasyster är här hemma och pysslar runt lite. Vi har ramat in en t-shirt med Jedwards autograf (ni vet de där två hoppade tvillingarna från melodifestivalen). Hon verkligen älskar dem och det blev jättefint på hennes vägg.

Nu ska jag fortsätta njuta söndag och hoppas att ni också kan göra detsamma!


1 kommentar:

Hanna sa...

Hej!
Så roligt att du hittade in på min blogg. Jag ser att vi har ännu mer gemensamt. Vi är även pedagoger båda två. Jag skall sätta mig och läsa på din blogg nu.
Kram
HAnna