Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

fredag 16 september 2011

En ömklig fredagshäslning...................Så var det fredag och sjukstuga i vårt lilla hus.
Det är så synd om mig ...................... ont i halsen, snorig, men värst av allt är nog kroppen som värker som efter minst två maratonlopp.

Men "Storasyster" är det ännu mer synd om. Hon liggger just nu och vilar sig efter en allergisk reaktion. Stackars ,stackars henne, men tabletterna hjälpte som tur var så vi behövde inte ringa på blink-bilen.

Men vilken oro vi får jag och Herr Loo när en av de bästa vi har mår så dåligt. Lillen var med i Storasysters rum och såg till att hon blev bättre. Det är starka band och kärlek mellan våra underbara ungar - äkta syskonkärlek i positiv anda!

Mycker Love ♥♥ till er båda och såklart till min underbara Herr Loo också som förövrigt dragit ut en tand idag och han är ju man så ni kanske förstår vad det betyder (systrar/kvinnor)!!!!!!!!

Hi, hi ont, det gör ont, det gör ont....................

Ha en bra kväll!

3 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Gulligt med syskonkärlek och sen måste jag säga att jag tycker synd om din man:)
Krya på er!

Kram Helena

Susanne sa...

krya på dig kram....

Ljusa vardag sa...

Vad kul att du kikade in till mig, då hittade jag ju dig! Vi är båda två sjuka idag då... Inge kul, vi får krya på oss. Ha en fortsatt fin helg ändå. Mvh Anna