Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

torsdag 18 november 2010

Att förälska sig...............

Rubriken... och ni blir lite nyfikna?
Lite spontant så där så kan man förälska sig i allt möjligt, speciellt om man är lite förtjust i inredning så åker känslorna lite berg o dalbana och ibland är det svårt att välja.

En dag valde jag några simpla trasor i en webbshop. Jag köpte min första av ren nostalgi för min underbara farmor alltid hade dessa trasor i sitt kök.
 Inte i några glada färger för det fanns inte, men om det funnits så hade hon absolut valt röda och blå. För hon var himla färgstark och en riktigt varm kvinna min farmor Ceralia.

Men i alla fall så är jag helt enkelt såld på dessa små ekologiska tvättbara (60gr.) färgglada och hållbara trasor. Jag använder dem i köket och de har en aldeles fantastisk uppsugningsförmåga!!!!! Vilket är superviktigt tycker jag för inte vill man ha massa små "vattenbubblor" kvar på den nytorkade bänken...
Jag har köpt mina här för 59:- st. Det blir roligare att städa med fina städ grejer tycker jag och det blir nog renare också?.
En annan dag ska jag visa min underbara Vileda mopp med hink i rosa. Rena fröjden att dansa runt med den moppen ska ni veta!!!!!

Städa, städa varje fredaaaaaaaaaaaa............................
Hej från Loo.        

1 kommentar:

Inredningsfrun sa...

Hej söta du!!

Du kan få ta med dig dina söta trasor och städa lite hos mig på the Island oxå om du vill :)!!!
Good knows att det behövs!!!

Stor kram på dig från mig :)

// Inredningsfrun