Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

söndag 8 januari 2012

Överaskande.......................

Jaa,aa ibland händer det överaskande saker för mig.
Trodde att det skulle krävas minst en million övertalningsförsök för att få med Herr Loo till byggmarknaden igår. Men jösses vad lätt det gick, inte ett ända argument behövdes (så dem får jag spara till en annan gång!)

Nu har vi valt både kakel och bänksiva till köket och det känns verkligen bra. Nästa helg sätter vi igång så får vi se hur lång tid det tar för helgen efter ska Lillen iväg och tävla igen.
Får fösöka att inte känna stress, för vi har ju inte så mycket ledig tid. Men jag tror det kommer bli jättefint!

Visar några bilder på en liten skolåda jag gjorde om när jag provade spraylimmet. Det luktare pyton så det var tur att jag höll till ute i snickaboa. Limmet som är köpt på Panduro fungerade bra, men det var svårt att se om man missat att limma någonstans, men resultatet blev betydligt bättre än limstift.
Papperna som jag använde är Tilda papper också från Panduro.
Den lilla lådan fick följa med till landet och där passar den så bra in  bland alla sommar-pasteller!

I morgon är det jobbdags igen. Ska vara med på en handledning av en personalgrupp, ska bli oerhört spännande att få ta del av deras diskussioner och jag hoppas så mycket på att det skapar utveckling för dem!

2 kommentarer:

Handgjorda drömmar sa...

Härligt med pasteller!!!!
Så fint :)
Kram Marie

Annelie sa...

Ååh va kul att göra om lite..Det piggar verkligen upp...;))) Här hemma skulle trappen upp behöva en riktig omgång,men eftersom orken inte finns så får den vänta..;)) Å så fin skokartongen blev,sån har jag oxå klätt om och gett bort,väldigt uppskattat..;))
KRAAAAM vännen och ha en härlig dag nu!!