Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

söndag 11 augusti 2013

Vår tomt ska förvandlas .........................

Innan vi åkte på semester så hoppade jag att någon vänlig liten fé skull komma med sitt fantastiska lilla trollspö..................
Åh, knasigt, men hela vår tomt med betoning på hela hade grävts upp för vi bestämde oss för att göra om allt! Så målaren till fasaden är Välkommen nästa vår!

När jag kom hem från jobbet innan sommaren så kände jag ganska mycket förtvivlan några gånger. en känsla av "vad har vi gjort" när det var en salig blandning av grävmaskin, bråte, jord, sten träd, buskar, plattor och en å annan byggare mitt i allt i hop..................
Såklart har vi själva fattat beslutet att äntligen ta tag i vår tomt, och nu har det hänt en del, så nu känns det betydligt bättre.


 
Jag visar några byggbilder så återkommer jag senare med lite mer under byggtiden.
När allt blir klar så kommer vi ha ett trädäck på 150Kvm med en inglasad veranda, ett förråd och ett litet utespa. Vi lägger också ut nytt gräs och byter våra plattor.
Massor av skönt "trädgårdshäng" helt enkelt.

Hi, hi, nu paddar de för plattläggning precis utanför "Storasysters" rum där hon och pojkvännen ligger och sover - eller kanske inte?
 

2 kommentarer:

Hanna sa...

Det kommer att bli fint när det är klart, men jag vet känslan när man håller på att arbeta i hus eller trädgård.
Ha nu en fin söndag
Kram
Hanna

Mirre Syr sa...

Det ska bli väldigt spännande att se det färdiga resultatet och man tvekar ofta när man dragit igång stora projekt! :)