Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

måndag 9 april 2012

Snigelrenovering fortsätter.............................

Ja,a mycket kan man säga om min käre Herr Loo  I you!
Men du renoverar i snigelfart. Arga Anders snickare hade inte gillat att jag säger så. För varför speedar jag inte upp renoveringstakten själv?????
Därför att jag är absolut inte bra på att borra rakt och vem vill ha skåp och lådhandtag snett liksom?

Vi är lite olika där min man och jag........ Jag tänker många steg framåt - nu måste vi beställa kakel mm. mm. mm. och käre Herr Loo håller kanske just nu tummarna väldigt hårt för att det ska komma en liten fee och sprida liter renoveringsglitter över vårt halvfärdiga kök åh, plötsligt blir det klart.

Nu är ju jag en klok kvinna som vet att det inte kommer hända utan vi håller oss till min äh, vår planering!

Efter många år tillsammans så har jag lärt mig att tjat lönar sig inte utan list är mycket bättre strategi - ha, ha. Får väl se om det kan bli kaklat nästa helg kanske?
Visar en liten bild på kaklet som nu är borta. Vårt hus har varit visningshus i området och på den tiden var det säket urtjusigt sådär 1984 någonstans?
Nu blir det väldigt 2010 ungefär................ vitt och svart. Tror och hoppas vi kommer gilla det länge med hjälp av färglada "piffprylar" i köket!

1 kommentar:

Pia Gustafsson sa...

Det kommer säkert att bli toppenfint i köket. Vitt och svart är snyggt. Har du sett köket vi fixade? Kolla här.http://ryttarangen.blogspot.se/2011/09/bygget-ar-pa-mallinjen.html Tack för kommentaren hos mig, jag har gott om tid att sitta och blogga,dessutom så tycker jag att det är kul. När vädret blir bättre så kommer jag att vara ute mest.