Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

tisdag 11 januari 2011

Att njuta..................

Känslan av att hitta njutning i livet är bra för oss alla tror jag. Lite fina färska blommor ger mig lycka och njutning.

Under en period i livet för länge sedan så arbetade jag mitt inne i Stockholm. Varje dag passerade jag Hötorget där toghandeln med fina blommor, frukt och grönsaker ständigt pågick. Såklart fick många buketter med väldoftande blommor få följa med mig hem och de förgyllde verkligen vår lägenhet.

Nu för tiden har jag inte den möjligheten att handla på torget, men köper gärna med mig jättefina blommor hem från den lokala Ica-handlaren som faktiskt fyller på sin blom-avdelning varje dag.
För det mesta är blommorna vita eller rosa och här kommer lite bilder på veckans njutning!I kväll blir det lite sofftid framför Bygglov som jag gillar jättemycket. Det är ett utav
alla inredningsprogram som verkligen sätter igång skaparlusten hos mig, synd bara
att det går lite trögt att smitta min käre man med samma skaparlust?
Den finns där hos honom - absolut, men den är bara betydligt långsammare än min!

Hej från Loo!

1 kommentar:

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll!

Visst är det fina blommer på Hötorget men det är lite väl lånt för mig med :)

Förut var det lättare när vi bodde i Stockholm men jag håller med dig att Ica har fina blommer med och faktiskt bra kvalite!

Ha en bra vecka!

Kram