Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

söndag 20 november 2011

Två dar i veckan.........................

Känns som mina veckor är sisådär två dagar om jag tittar på bloggen. Men livet rullar på i lite maklig takt och jag lever med och försöker prioritera och må bra utifrån allt som händer och alla måsten som finns i vår vardag.........


Jag önskar nog att jag skulle hinna fota och skriva lite mer i bloggen för jag gilllar att skriva, men jag får ägna mig åt lite kurslitteratur och skrivuppgifter i stället ! Inte så pjåkigt det heller faktiskt och att lära och att förstå är nyckeln till att bli en pedagog som utvecklar tror jag. Den pedagogen vill jag absolut vara, en sån som hela tiden kliver vidare och följer med i nutidens barns/familjers samhälle.


Men lite festligheter har vi hunnit med hos Familjen Loo.
Storasystern har blivit hela 17 år och igår överaskade vi med en special-tårta med de söta tvillingarna Jedward på. Hon blev så glad och efter pressentöppning och tårtkalas beställdes konsterbiljetter med de två lintottarna. Härligt med lite idol-dyrkan !
Idag ska vi åka iväg och handla lite jag och Storasyster, möjligtvis kan det bli ett litet besök på Ikea. Vi får väl se ?
Ha det så himla bra på söndagen (inte min favoritdag precis?)

2 kommentarer:

Annelie sa...

Gokväll vännen,vilken häftig tårta..;))Ja du tänk vad mycke roligt man skulle orka/hinna om man slapp städa,tvätta å sånt trök...;))I mitt nästa liv ska jag ha en hushållerska...;)

KRAAAM på re!!!

Mitt vita hem sa...

Vilken fin tårta! :)

Tack för dina fina kommentarer inne hos mig ang. mitt jobb.
Det är kul att vi arbetar med samma sak.
Det är spännande att få vara med och starta upp en 5-årsverksamhet men det är väldigt mycket som ska organiseras. Bara en sån sak att skriva schema! Vi ska ju vara en korttidsöppen avdelning, öppet mellan 7-17, så då ska ju schema skrivas efter det och en miljard saker till ska fixas. Ja du vet.... Men det är kul i alla fall! :)))

Kram Åse