Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

torsdag 3 november 2011

Det lackar mot......................

Näää, inte än så lackar det mot JUL. Men jag har tjuvstartat lite, men bara liiite !


Var på Åhlens igår och äntligen köpte jag mig en en handdukstege som nu står så fint i sovrummet för lite kläder jag liksom har på gång ? och så lite sjalar som också är på gång ?
Såklart så hade jag tänkt spika ihop en liten stege själv, men jag valde till slut den bekväma vägen och jag är så nöjd !


Apropå julen så slank det ner några röd-vita saker i korgen - nämligen en fin kakburk som blir perfekt till peppisarna, en fin kökshanduk och ett kalenderljus. Tradition hos Fam. Loo att tända ljus med siffror varje dag vid middagen. Det är bara det att varje år så blir det så att vi inte brännder ner ljuset i takt med dagens datum ? För vi hinner liksom inte med att bränna ner en siffra varje dag. Tyvärr alltför många vardags-bråttom-middagar när man har barn som sportar mycket.Men härlig JUL blir det i alla fall hemma hos oss också - Men inte än !

3 kommentarer:

Annelie sa...

Gomorron vännen,vilka mysiga saker du köpt...;)) Jag har oxå börjat på lite med julpyssel,längtar tills jag får börja pynta överallt...;))

KRAAAAM på re och ha en härlig helg!!!

Mys och hemtrevnad sa...

vilken himla fin kakburk...en sådan skulle jag vilja ha...kramis semlan

Anna sa...

Den där burken köpte jag också förra veckan. Och den får faktiskt stå framme redan nu! :)