Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

tisdag 21 juni 2011

Längtan och trånad...............

Vissa saker kan verkligen göra att jag får fruktansvärd beslutsångest. Brukar egentligen inte ha svårt att välja här i livet, men ibland slår det bara slint i skallen och jag måste få goda råd eller kanske ett ok. från Herr Loo för att det ska kännas bra!

Den här gången handlade det om en otroligt fin quilt/pläd från Miljögården som jag hittade i en av mina absoluta favvo-affärer Eikkiala. Sari som har affären har verkligen smak för det goda i,livet och jag besöker henne alltid när jag ska inhandla fina pressenter som ska ges med kärlek♥♥♥ Nåja, erkänner, en och annan fin pressent till mig själv blir det också -  men bara saker som jag absolut behöver förstås!


I alla fall slog jag till slut slag i saken och köpte den sista pläden hon hade på lager och jag är så himla nöjd.
Måste väl erkänna att min underbara Herr Loo inte är något stort "rosa-fan" Men den passade så bra på landet och kära maken som har en något lång tillvänjningsstrecka ibland brukar till sist vänja sig. (Ha, taktik och vi känner varandra ganska bra nu!)

Visst är den fin och sommrig!


2 kommentarer:

Annelie sa...

Ja,den är underbar...:) Jag har funderat länge om jag ska sy en quilt,men får nog bli till hösten isåfall..:))Skulle vilja ha en sommarquilt och en vinter..

KRAAAM vännen och ha en mysig kväll!!

Susanne sa...

Kikar in för att önska en fortsatt fin och härlig midsommar helg..Kramar Susanne