Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

onsdag 16 januari 2013

Nu é den svart .................

I helgen bytte sofforna färg.


Den här gången bytte vi allt på en gång från de vita till svarta. Lite var det för att vi var och tittade på nya soffor i helgen. Dom var svarta så vi ville känna efter lite. Men kanske bara lite på skoj egentligen, för vi behöver inga nya just nu. Men vi var nära Mio så vi slank helt enkelt in.
Åh, jag börjar med när vi åker rulltrappan upp att räkna upp för Herr Loo vad jag skulle vilja ha, inte ha utan bara vilja.................... 
I det skedet är det nästan så han hoppar över kanten på rulltrappan och sticker ut och sätter sig i bilen! Ursäkta Herr Lo, men du är inte det största "shoppingoraklet" jag känner precis?

Men vi strosade i alla fall runt bland alla möbler och mycket fint har de!
Lillen provade sängarna med kontroll som kan hamna i sittande läge. Såg rätt skönt ut och vi kom nog fram till att ska vi spendera pengar på någon möbel så skulle det vara en riktigt bra säng. Inte lika roligt som en soffa kanske, men betydligt klokare kroppsinvestering för vi gör väl som de flesta av oss - spenderar mer tid i sängen än i soffan.

Men min önskan om Bruka soffbordet är kvar och snart kanske det inte bara är en önskan längre..................

Ikväll börja ny serie med Mia Skäringer. Det är Storasysters favotjej så den serien vill vi inte missa!

3 kommentarer:

Linda sa...

Ha, ha! Hoppa över kanten.:)
Mannen min är nog mer intresserad av att shoppa än de flesta män eller så spelar han jädrigt bra. ;)

Ha en bra dag!
Kram Linda

Annelie sa...

Ja det är kanske inte det roligaste att kika på för karlar,min älskar allt med teknik...:)))) Å han har tur för jag skickar efter det mesta på nätet så han slipper springa runt me mig ....:)))
Ha en härlig dag nu...
Kraaaam till dig!!

Home2tiny sa...

Fniss ja inte är de så roliga att ha med på shoppingturer. Jag är glad om min man kommer så långt in i affären....snygg är soffan o som gjord att filmmysa i. Kramisar Tina