Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

måndag 26 december 2011

Lite plockardag......................


Julhelgen lunkar på i maklig takt och idag har jag gjort ett ordentligt försök att sortera upp i arbetsummet.
Ni kanske också har ett rum där ni bor som liksom blir någon slags förvaring för prylar utan någon speciell adress??????
Jag menar sådanadär saker som "jag tar reda på sen" ............ men, det där sen kommer inte tillräckligt ofta för att hålla vårt arbetsrum snyggt.


I vårt arbetsrum kan man sitta vid datorn, pyssla, sy, stryka, torka och platta håret, förvara en massa (som sagt!) mm.mm.

Det är fantastiskt rymligt med sina 7 kvm - inte mycket golvyta ledig, och det skulle inte göra något om det var större. Eller det bästa av allt om vår tvättstuga var så stor så att jag kunde stå där och stryka.
Men det fungerar som det är, förutom att det alltid är stökigt och en massa projekt på gång i arbetsrummet, men vi har i alla fall ett arbetsrum..............

Och just nu är det snyggt som tusan ! " !"  !"

1 kommentar:

Mys och hemtrevnad sa...

ja utrymmen kan man inte få för mycket av...ser inte stökigt ut på dina bilder iaf uta snyggt! Ha en go fortsättning kramis semlan