Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

tisdag 27 december 2011

Bara liiiiiite mer rött.....................


Måste bara få njuta lite mer av det röda innan nyår med allt vitt/guld å silver och så småningom våren med sina pasteller tar över.

Fint det också, men jag vill verkligen försöka leva med det som är här och nu. Känslan av att längta är också spännande, men det är nog viktigt för oss att träna lite på leva i nuet!

Idag har jag jobbat, väldigt lugnt och skönt.
Känner att jag är inne i en riktig sorterarperiod och nästa som ska få sig en rensning här hemma är alla recept.
Har ni ordning på era recept? Jag har en tendens att både skriva ut och riva ut sånt som verkar gott, men jag skulle önska att jag hann laga till allt också. Får väl se vad jag hittar bland alla receptpapper - lite spännande.


Gillar verkligen känslan av att ha ordning, när man är klar och det är fint och strukturerat.
Hmmm, vilken tur att jag är en riktig "stökis" (- läs projektmästarinna!) så att jag får sortera ibland och få den där underbara känslan av ordning och reda !

3 kommentarer:

Hanna sa...

Vackert hjärta i härligt julröd.
Kram
HAnna

Skogslyckan sa...

Vad kul att du ville vara med i min give away. Och tack för kommentaren den värmde verkligen. För mig är det viktigt att utstråla en känsla med bloggen, blir glad när någon tycker jag lyckats!
God fortsättning.
Kram Pia

Annelie sa...

Vilket underbart fint hjärta..Jag älskar ju rött så jag har det i inredningen även efter julen..;)) Är så sugen på att måla en del av hallen röd...;))
Näää,du jag har inte heller nån ordning på mina recept..haha..Jag skulle vilja skriva upp alla i min fina bok jag har...Ja,ja den lusten kanske kommer nångång...;))

KRAAAAM vännen och ha en bra dag!!