Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

onsdag 20 april 2011

Ett fantastiskt erbjudande.................


Till mig..............!
Min super-duper braiga chef kallade mig till ett möte och jag gick dit med en klar tanke att nu ska vi vända och vrida runt vår stackars kommunala budget för förskolan ytterligare några varv in mot noll.......... >Puh!

Men, så himla fel jag hade den här gången!
Hon hade ett helt otroligt, fantastiskt, underbart och livsförändrande erbjudande till mig om en ny tjänst. Åååhhhhhh, vad glad jag blev - så glad så att tårarna kom. Vilken uppskattning jag känner och det bästa av allt är att jag får chansen att utvecklas precis åt det håll jag har önskat så länge.
Inga papper skrivna än så jag får be att återkomma så fort det är hundra klart!


I morgon börjar påskhelgen och det ska bli så himla skönt med lite ledighet. Bara pyssla runt i flera dagar och umgås med varandra och det ska bli så mysigt!Ha det så bra därute och njut av all våryra som dallrar i lufen just nu!

Just det - i morgon drar vi iväg på kvasten girls, ska bli kul att träffas äntligen. Men, en liten flicka undrade idag.... när kommer man tillbaka och det kan man verkligen undra!!!!!


2 kommentarer:

Annelie sa...

Grattis vännen,vad kul..:)) Det händer väl inte så ofta nu för tiden att man får nåt positivt från sitt jobb...Å vilka fiiiina bilder...:)) Vi ses på Blåkulla...KRAAAAM!!!!

Mitt vita hem sa...

Grattis till erbjudandet på jobbet!
Just ett sådant erbjudande skulle jag också vilja få.....

Hoppas du får en toppen fin påsk!

Kram Åse