Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

lördag 5 oktober 2013

Före trädgård efter trädgård ......................

Med risk för att bli lite tjatig så fortsätter jag med lite uppdatering av vår trädgård.
"Lillhuset" är grundmålat, staketen är uppe - kanske vi vill ha fler, men vi bestämde oss för att börja med staket på två ställen.De glada snickarbröderna har lämnat oss för nya uppdrag och nästa vecka kommer elektrikern och ljussätter. Han kommer också installera bubbelkoppen.

Lillen och jag ska fortsätta med Lillhuset idag. Vi slipar spackel ##urtrist## vi ska börja måla väggar å tak. Igår beställdes en jättestor världskarta som ska upp på en vägg.
Det är barnens häng men Storasyster har lämnat över besluten om inredning och färgval till Lillen så vi söker en massa på nätet efter inspiration. Han är ganska bestämd över vad han vill ha. Jättekul att göra det tillsammans, han vill ha lite jordfärger, armeringsjärn och hyllor med lecastenar. Så fortsättning följer så småningom!

Nu regnar det hos oss, men jag måste ut och flytta över några blommor som kom från rabatten, fick bo i baljor i sommar. Men nu ska de över i en stor planteringslåda över vintern. Sedan ska vi ju jobba inne så det kan bli riktigt mysigt.

Ha en bra lördag!


1 kommentar:

Fnulan sa...

Herregud vad jag känner igen mig efter vårt bygge i somras!! Man kände sig tjatig som bara den.

Jag vill tacka för din fina kommentar. Massa massa kramar till dig som förgyllde min dag lite extra!