Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

lördag 23 oktober 2010

Ljus i mörkret.......

Lördag blev det visst igen! En riktig "nyttolördag" hemma i vår familj, med städning, tvätt och däckbyte till vinterhjul. Lite trist när man håller på,men himla skönt när det  är klart.
Om en stund ska vi sätta oss och ta en fika med tända ljus och goda kanelbullar! Jag som är pedagog har fått lära mig att efter prestation kommer belöning??? Jo, så tror jag det va!


Ljusbricka på vardagsrumsbordet.
Tyget på kudden kommer från Ikea.
 Plantan på bilden är en kaffeplanta, den växer inget vidare men jag får väl ge den lite mer kärlek helt enkelt! När min kära man S; fyllde år så önskade han sig en citrusväxt och hjälp vad jag sökte i varenda affär som möjligtvis sålde blommor. Men tyvärr så var de slut eller fanns inte. Alternativet blev då denna lilla kaffeplanta med en alldeles personlig skylt. Kan nog ta ett tag inna vi kan göra kaffe tror jag????

Jag vill tipsa om en mycket bra nätbutik, speciellt för dig med lite yngre barn. Den heter Barntyger och de har suvverän service och jättefina b.la. tyger, men även lite annat    smått och gott. Lite rea just nu också och det gillar vi väl?!!!

Ha en riktigt trevlig lördag från Loo!

1 kommentar:

♥♥Franska Liljan♥♥ sa...

Visst är det skönt när det är gjort - trista saker som hjulbyte och tvätthögar.

Kram Helena