Det är jag som är Loo och jag hälsar dig Välkommen till min blogg som handlar om livet i stort och smått för vår familj!
Helt enkelt - följ med Fam. Loo på vår resa i vardagen.............

lördag 3 mars 2012

Nä,äää nu vänder jag blad...............................

Dags att vända blad! ! ! ! ! !

Ibland får man kanske inse att livets väg inte riktigt vill gå som man själv vill gå. Men nu bestämmer jag mig för att gå vidare och lämna några sorger som utbildning som inte ville ha mig och jobbfunderingar på hyllan. Har tackat nej till ett fantastiskt jobberbjudande för att jag inte vill pendla tre timmar om dagen...............H,mmm

Jag är där jag är just nu och jag är säker på att så småningom kommer det nya vägar att fundera över och precis där lämnar jag det just nu.

Idag har vi fixat med köket. Bänkskiva och diskbänk på plats, väggarna är spacklade och i morgon kommer snälla kompis rörmokare och sätter dit kran och ordnar med lite rörmokarfix.
Skön känsla när det händer något, trots att hela huset är i röra just nu ?

Men om en stund är det Mello-dags med lite tända ljus och choklad.

Det gillar vi!

2 kommentarer:

Mitt vita hem sa...

Åh, vad tråkigt med negativt besked ang. utbildningen....
Inte kul när det blir så. Och inte kul att tacka nej till ett fantastiskt jobberbjudande heller men jag förstår dig. Pendla 3 tim om dagen är inte lätt att få ihop med familjeliv. Själv pendlar jag 1tim om dagen men hoppas på att kunna byta arbetsplats i höst så det bara blir 20 min om dagen.... men vi får se.....

Kram från mig!

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
Kram
Hanna